PVC Stolarija

PVC STOLARIJA

PVC stolarija je trenutno najrasprostranjenija u svetu kada se govori o materijalu i izradi novih prozora. Kvalitet i način izrade prozorskog profila, pored stakla i okova, ima odlučujuću ulogu u ukupnom kvalitetu prozora. Što je bolji prozorski profil, to je prozor efikasniji u pogledu toplotne izolacije, zvučne izolacije, protivprovalne i protivpožarne zaštite.
Naša PVC stolarija je izrađena od najkvalitetnijih nemačkih REHAU profila serije ECOSOL (5 komora) i SYNEGO (6-7 komora), koji imaju izuzetne karakteristike i vrhunskog su kvaliteta, a posebno dolaze do izražaja kada je reč o energetskoj efikasnosti (www.rehau.com). Takođe u ponudi imamo i sve druge sisteme iz REHAU-ove game proizvoda kao što su GENEO sa i bez termomodula itd.
PVC stolarija idealno dihtuje, smanjuje utrošak energije kod grejanja zimi i hlađenja tokom leta (Uw῀1,1W/m2K), ima odličnu zvučnu izolaciju (῀30dB), čemu značajno doprinose ROTO NT okovi i nisko - emisiona stakla punjena Argonom koja kod nas dobijate u standardnoj proizvodnoj verziji. Standardna boja je bela, ali može biti i drvo dekor (imitacija drveta) u više varijeteta po ton karti. Takođe postoji varijanta da se PVC prozori spolja oblože aluminijumskim opšivkama koje se mogu bojiti po izboru investitora.
Naša PVC stolarija obezbeđuje najbolje termičke karakteristike, uštedu energije i trajnost što potvrđuju brojni završeni objekti u Srbiji, širom Evrope i Kanadi.

PVC PROZORI

PVC prozori su trenutno najrasprostranjeniji u svetu kada se govori o materijalu i izgradnji novih prozora. PVC prozore čini ram napravljen od PVC profila. Ram sačinjavaju krilo (element koji se otvara) i štok (element koji se pričvrščava za zid). Postoji mnogo prozorskih profila koji se razlikuju po sistemskoj dubini, broju komora i po vidnoj visini.
Više o tome

PVC VRATA

PVC vrata treba da budu ukras svakog doma, ali ono što je još važnije od njih se očekuje da vam pomognu u uštedi energije i da spreče prodor spoljne buke kao i da predstavljaju zaštitu od provale. Materijal za izradu PVC vrata je visoko otporni PVC (Polyvinyl chloride) koji je sastavljen od više komponenti.
Više o tome

PVC PROFILI

Nemački PVC profili imaju izuzetne karakteristike i vrhunskog su kvaliteta a posebno dolaze do izražaja kada je reč o energetskoj efikasnosti. PVC stolarija (profili) idealno dihtuju, smanjuju potrebu za dodatnim grejanjem zimi i hlađenjem tokom leta, čemu značajno doprinose i nisko - emisiona stakla punjena argonom.
Više o tome

KVALITET

Svetski brendovi koji traju.

TAČNOST

Poštujemo Vaše vreme.

FLEKSIBILNOST

Odgovaramo na zahteve naših klijenata.

POZOVITE

+381 11 751 00 65

+381 11 630 23 22

+381 63 27 22 77

promaxteam2006@gmail.com

office@promaxteam.rs

Milice Srpkinje 13, Beograd

 

O NAMA

Od 2006. godine se bavimo proizvodnjom, prodajom i montažom stolarije. Krajnji cilj nam je zadovoljan klijent i to je nešto što pokreće ovu firmu.