KOMARNICI

Jednostavna instalacija, elegancija, neupadljivost i funkcionalnost komarnika omogućava Vam odličnu zaštitu od svih vrsta insekata. Komarnici se lako ugrađuju i ne narušavaju estetiku prostora. Komarnici se mogu instalirati u kompletu sa prozorima ili odvojeno na već postojeću stolariju. Komarnici su kompletno od aluminijumskih profila i mrežice koja je veoma otporna, kako na atmosverske uticaje tako i na mehanička oštećenja. U kombinaciji sa prozorom i roletnom, naša preporuka je da ukoliko je moguće, budu između prozora i roletne. U ponudi imamo više različitih vrsta komarnika kao što su:
ROLOKOMARNICI su najrasprostranjeniji model komarnika. Spuštaju se i podižu po vertikalnoj osi. Veoma su elegantni i praktični. Imaju svoj mehanizam za samopodizanje.
FIKSNI KOMARNICI se preporučuju za pozicije koje su nepristupačne, a takođe predstavljaju povoljniju varijantu zaštite od insekata.
PLISSE KOMARNICI su komarnici nove generacije, koji su veoma eleganti i funkcionalni. Pretežno se koriste za vrata zbog jednostavne upotrebe. Pokreću se po horizontalnoj osi.
KRILO KOMARNICI (za vrata) se preporučuju u varijanti kada su u pitanju prolazi, ulazna vrata itd, a predstavljaju zamenu za Plisse komarnike.

POZOVITE

+381 11 751 00 65

+381 11 630 23 22

+381 63 27 22 77

promaxteam2006@gmail.com

office@promaxteam.rs

Milice Srpkinje 13, Beograd

 

O NAMA

Od 2006. godine se bavimo proizvodnjom, prodajom i montažom stolarije. Krajnji cilj nam je zadovoljan klijent i to je nešto što pokreće ovu firmu.