Blog

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Zagađenje bukom je ozbiljan problem, posebno kada se živi u područiju sa visokim nivoima vazdušnog saobraćaja ili prometnih puteva. Previše buke može biti štetno za zdravlje i dovodi do povećananog stresa, do poremećenog sna i može ometati učenje i koncentraciju. Akustično izolaciono zastakljivanje može pomoći da se buka zadrži van, tako da možete uživati u svom životnom prostoru u miru i tišini.

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Odabir novih PVC prozora i vrata jeste ozbiljna odluka i zahteva odgovore na mnoga pitanja pre nego sto je treba doneti. Ovde možete naći odgovore na pitanja o tome kakve je izdržljivosti PVC stolarija kada je u pitanju zvučna zaštita kao i zaštita od toplote i odgovore na još neka često postavljana pitanja u vezi PVC stolarije.

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna

Prozori napravljeni od tvrdog neplastifikovanog PVC-u pojavili su se prvi put na tržištu 1950.godine. Od tada se tržište PVC-u razvijalo brzo. Trenutno učešće PVC-u na tržištu Nemačke je 54% (učešće drvenih prozora 26%, aluminijumskih prozora 17%, ostalih materijala i kombinacija 3%). Uopšteno, prozorski profili se u neznatnim količinama prave i od drugih plastika, različitih od PVC-a. Prozorski profili napravljeni od PVC-u su predmet kontrole u skladu sa RAL zahtevima.

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Ken Miler, bivši predsednik udruženja graditelja u Velikoj Britaniji je rekao: „Aluminijumski prozori i vrata nisu najbolji materijal koji se može koristiti za termičku efikasnost. Drvo je mnogo bolji izolator i čuvar toplote, ali je drvo većinom preskupo. PVC stolarija se danas koristi u 80% slučajeva i do tog broja se došlo tokom proteklih 40 godina. PVC je dugotrajan, može se reciklirati i ne potrebuje posebno održavanje.“

POZOVITE

+381 11 751 00 65

+381 11 630 23 22

+381 63 27 22 77

promaxteam2006@gmail.com

office@promaxteam.rs

Milice Srpkinje 13, Beograd

 

O NAMA

Od 2006. godine se bavimo proizvodnjom, prodajom i montažom stolarije. Krajnji cilj nam je zadovoljan klijent i to je nešto što pokreće ovu firmu.