ROTO Krovni prozori

Izborom proizvoda marke Roto odlučili ste se za marku kvaliteta „made in Germany“. Naši krovni prozori, solarni sistemi i dodatna oprema proizvode se od prvoklasnih materijala i sirovina i poseduju uverljive karakteristike dugovečnosti, otpornosti, estetike i jednostavnosti održavanja.
ROTO Krovni prozor serije Designo je serijski opremljen WD paketom toplotne izolacije, što izolacione parametre (tehnička svojstva) celog prozora poboljšava za do 15%. Ovim rešenjem izbegava se stvaranje kondenzacije i stvaranje toplotnih mostova na mestima koja su tome najviše izložena.

Siguran spoj uz dobro zaptivanje osim toga garantuje EPDM zaptivka na spoljnoj strani okvira i izolaciona folija za spoj sa parnom branom. Krovni prozori sa WD paketom toplotne izolacije u okviru nemaju rešetku za provetravanje - funkcija mikroventilacije se reguliše postavljanjem ručke krila u za to previđeni položaj.

POZOVITE

+381 11 751 00 65

+381 11 630 23 22

+381 63 27 22 77

promaxteam2006@gmail.com

office@promaxteam.rs

Milice Srpkinje 13, Beograd

 

O NAMA

Od 2006. godine se bavimo proizvodnjom, prodajom i montažom stolarije. Krajnji cilj nam je zadovoljan klijent i to je nešto što pokreće ovu firmu.