ALU Stolarija

ALU STOLARIJA

Kada je potrebna lagana konstrukcija, čvrstoća i postojanost i kada je reč o zastakljivanju većih površina, aluminijumska stolarija je pravo rešenje za to. Kod aluminijuma možete očekivati samo perfekciju i savršenstvo, visoke termoizolacione sposobnosti i visok stepen završne obrade. Različite boje, uz jasne i oštre linije, svakom objektu će dati potrebnu dozu luksuza sa naznakom na moderno. Naravno pri tome cena Vam ne sme igrati glavnu ulogu.
Alu stolariju izrađujemo pretežno od grčkih ALUMIL profila, ali i od profila dobavljača kao što su nemački SCHUCO, Elvial, Profilco, Aluminco, po želji kupca. Standarni okov je Stublina ili drugi po želji KUPCA, a staklo je nisko - emisiono punjeno Argonom.

Aluminijumski prozori su važan i kreativan deo fasade, svojom veličinom i oblikom određuju izgled objekta. Ubrajaju se u najzahtevnije građevinske elemente, daju ton arhitekturi i povećavaju materijalnu vrednost objekta.
Čvrstoća aluminijuma i njegova postojanost osiguravaju kvalitet prozora koji ne zahteva posebna održavanja, kao takvi, aluminijumski prozori su našli primenu u gotovo svim prostorima i objektima. Kvalitetan aluminijumski prozor pouzdano štiti od buke, hladnoće i topline, a prekinuti termo most koji sa termoizolacionim staklom stvara prozor visokokvalitetnih izolacionih performansi. Ukoliko želite prozore koje je moguće dobiti u gotovo bilo kojim dimenzijama, modernih, ravnih i glatkih linija, u boji po izboru, tada je aluminijumski prozor pravo rešenje za Vas.
Aluminijumska stolarija može biti od belih ili braon profila u standardnoj varijanti, plastificirana u boji po želji kupca (po RAL karti), SA DRVODEKOR FOLIJOM ili odeloksiranih profila sa prekinutim termo mostom ili tzv. "hladnih profila". Aluminijumsku stolariju kao i PVC stolariju karakteriše izuzetno dug vek trajanja kao i eksplatacioni vek.

ALU PROZORI

ALU prozori koje imamo u ponudi su od najkvalitetnijeg aluminijuma firme ALUMIL. Okviri prozora treba da odgovaraju određenim zahtevima i da pružaju sigurnost, zaštitu, blagostanje u kući, funkcionalnost, trajnost, itd.
Više o tome

ALU VRATA

Moderan dizajn i odlična završna obrada čine aluminijumska vrata dobro rešenje i izbor za kuće, stanove i poslovne prostorije. Visoko estetske kreacije omogućavaju alu vratima da odgovore na sve pojedinačne zahteve.
Više o tome

ALU PROFILI

Alu profili firme ALUMIL su jedni od najkvalitetnijih i najkorišćenijih u Evropi. ALUMIL SA je najveća grupa za obradu aluminijuma u Grčkoj i među vodećim dobavljačima aluminijumskih sistema za arhitektonsku upotrebu u Evropi.
Više o tome

KVALITET

Svetski brendovi koji traju.

TAČNOST

Poštujemo Vaše vreme.

FLEKSIBILNOST

Odgovaramo na zahteve naših klijenata.

POZOVITE

+381 11 751 00 65

+381 11 630 23 22

+381 63 27 22 77

promaxteam2006@gmail.com

office@promaxteam.rs

Milice Srpkinje 13, Beograd

 

O NAMA

Od 2006. godine se bavimo proizvodnjom, prodajom i montažom stolarije. Krajnji cilj nam je zadovoljan klijent i to je nešto što pokreće ovu firmu.