DRVO i DRVO - ALU

Drvena i Drvo - aluminijum stolarija predstavlja poseban spoj kvaliteta, ukusa i luksuza sa prirodnim materijalom - DRVETOM.
Najnovija tehnologija obezbeđuje visok kvalitet izrade stolarije, što se ostvaruje kontrolom u svakoj fazi proizvodnje.

Završna obrada se radi u komori pod posebnim uslovima koje zahtevaju inostrani partneri i proizvođači površinskih premaza. U proizvodnji se koriste isključivo ekološki lakovi na vodenoj bazi prema najnovijim evropskim standardima. Stolarija se izrađuje od najkvalitetnijih laminiranih drvenih profila. Drvena i Drvo - Aluminijumska stolarija je namenjena kupcima koji pridaju poseban zanačaj prirodnim materijalima i imaju mogućnosti da sebi priušte taj “luksuz”.

Ova stolarija se karakteriše visokim kvalitetom u vidu energeske efikasnosti i trajnosti, ali i pleni svojom toplinom sa strane estetike. Posebno je tražena kada su u pitanju objekti gde preovladavaju prirodni materijali kao što su drvo, kamen, gvožđe, opeka itd.
Drveni profili su čamovina, mahagoni ili harst, laminirani i u boji po izboru kupca. Okov je nemački ROTO NT, a staklo niskoemisiono punjeno Argonom u standardnoj varijanti. Kod ove vrste stolarije drvo je noseći profil. Kod sistema Drvo – Aluminijum spolja su aluminijumske opšivke koje mogu biti u boji po izboru investitora, eloksirani u različitim nijansama ili sa drvodekor filijama po ton karti. Ove opšivke imaju funkciju da dodatno štite drvene profile prozora, ali i daju mogućnost bojenja spoljašnjeg dela prozora u najzahtevnije boje.

POZOVITE

+381 11 751 00 65

+381 11 630 23 22

+381 63 27 22 77

promaxteam2006@gmail.com

office@promaxteam.rs

Milice Srpkinje 13, Beograd

 

O NAMA

Od 2006. godine se bavimo proizvodnjom, prodajom i montažom stolarije. Krajnji cilj nam je zadovoljan klijent i to je nešto što pokreće ovu firmu.