STAKLENI BALKONI

Sistem staklenih balkona je idealno rešenje za zastakljivanje stambenih i komercijalnih površina (balkona, terasa, lođa, zimskih bašti, kafea, restorana, kao i sistema za pregradne zidove poslovnih prostora), odlična je akustična izolacija i idealna zaštita od vremenskih neprilika.
Elegantni dizajn se diskretno uklapa uz svako okruženje i ne menja postojeću estetiku. Odsustvo vertikalnih profila omogućava lakoću rukovanja, apsolutnu transparentnost i kontinualnu ventilaciju.

Sisitem se sastoji od aluminijumske šine - vođice u gornjem i donjem horizontalnom delu, koje omogućava lako pokretanje i usmeravanje staklenih panela. Nosači staklenih panela su od aluminijuma, a mehanizmi od inoxa. Aluminijumske šine su dostupne u širokom spektru boja. Staklo je jednostruko kaljeno 8 - 10mm. Ovaj sistem je domaće proizvodnje što ga čini jedinstvenim na našem tržištu i našim kupcima omogućava da u svakom momentu imaju obezbeđenu adekvatnu podršku i servis.

POZOVITE

+381 11 751 00 65

+381 11 630 23 22

+381 63 27 22 77

promaxteam2006@gmail.com

office@promaxteam.rs

Milice Srpkinje 13, Beograd

 

O NAMA

Od 2006. godine se bavimo proizvodnjom, prodajom i montažom stolarije. Krajnji cilj nam je zadovoljan klijent i to je nešto što pokreće ovu firmu.