ULAZNA VRATA

ULAZNA VRATA

Ulazna vrata su ”ogledalo kuće”, prva slika - utisak kuće ili stana na koju naiđete, zato odabir ulaznih vrata ne sme biti “na brzinu”. Ulazna vrata mogu biti: sigurnosna, aluminijumska i PVC.

Sigurnosna (metalna) ulazna vrata su predviđena isključivo za stanove, jer nemaju termoprekid. Aluminijumska i PVC ulazna vrata mogu biti za kuće i za stanove, u bilo kojoj boji po RAL karti (ALU) ili u nekoliko varijanti imitacije drveta. Postoji opcija kratke obične (ili interfonske) ili produžene trozatvorne ili petozatvorne brave. Vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, trokrilna sa različitim opcijama nadsvetla i fiksnih polja. Mogu biti sa kvakama ili rukohvatima različitih oblika i dužina, sa mogućnošću ugradnje automata za samozatvaranje. Razlike između ALU i PVC vrata su u termo karakteristikama, vrsti materijala, boji, ceni i mogućnosti velikih dimenzija kod vrata od aluminijumskih profila.

PVC ULAZNA VRATA

PVC ulazna vrata mogu biti sa ravnim ili ukrasnim panelom, u kombinaciji sa ili bez stakla, jednokrilna ili višekrilna, sa svetlarnicima, različitim bravama, rukohvatima …
Više o tome

ALU ULAZNA VRATA

Aluminijumska sa ili bez termoprekida, sa ravnim ili ukrasnim panelom, u kombinaciji sa ili bez stakla, jednokrilna ili višekrilna, sa svetlarnicima, različitim bravama, rukohvatima.
Više o tome

SIGURNOSNA ULAZNA VRATA

Sigurnosna (metalna) sa folijom, ivericom ili furniranim medijapanom u različitim dezenima, sa jednom do tri brave i u više tačaka bravljenja… Idealan izbor za one koji žele da spoje lepo i korisno.
Više o tome

KVALITET

Svetski brendovi koji traju.

TAČNOST

Poštujemo Vaše vreme.

FLEKSIBILNOST

Odgovaramo na zahteve naših klijenata.

POZOVITE

+381 11 751 00 65

+381 11 630 23 22

+381 63 27 22 77

promaxteam2006@gmail.com

office@promaxteam.rs

Milice Srpkinje 13, Beograd

 

O NAMA

Od 2006. godine se bavimo proizvodnjom, prodajom i montažom stolarije. Krajnji cilj nam je zadovoljan klijent i to je nešto što pokreće ovu firmu.