Blog

KAKO UKRASITI PROZORE ZA BOŽIĆNE I NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Ukrasi za jelku, sveće,cveće, šišarke i mnogi drugi su predivne stvari sa kojima možete da ukrasite unutrašnjost svog doma, stavljajući poseban akcenat na božićni i novogodišnji dekor. Odlična je ideja da inspirisani zimom za dekoraciju upotrebite pahulje i Sneška Belića, bilo da su oni napravljeni fabrički, od drveta ili papira. Svetiljke kao i venčići unose magiju za vreme odmora i prazničan duh u vaš dom.

Okačite ukrase

Postoji mnogo načina da ukrasite vaše prozore u ovo doba godine. Zabavan način da uživate u božićnom raspoloženju je da otkrijete kako se prozori mogu ukrasiti tako da svetlucaju i šta sve ljudi stavljaju na svoje prozore za Božić i Novu godinu.

Prozori se ukarašavaju tako da odaju lepu i toplu atmosferu. Predložićemo vam jednu jeftinu i zanimljivu varijantu ukrašavanja za koju su vam potrebni lampioni, garnišla ili obična šipka, pletivo ili konac, mašna i srma. Jedan kraj konca pričvrstite za svaki lampion posebno, a drugi za garnišlu. Namestite garnišlu iznad prozora, tako da lampioni vise, i nastavite da na njoj dodajete različite ukrase. Zatim srmu zalepite duž garnišle kako bi sakrila konac i postavite mašnu po sredini srme. Na ovakav način zapravo možete kačiti razne stvari pored lampiona. Kako za vreme praznika obično spremamo bogatu trpezu, možete da napravite kolačiće kojima ćete ukrasiti vaš ambijent. Takođe se mogu okačiti i šišarke kao i venčići.

Ukrasite prozore sapunom

Još jedan zanimljiv način je ukrašavanje prozora sapunom. Tačnije možete iscrtati ukrase sapunom. Uz pomoć kuhinjskog noža zaoštrite sapun tako da liči na voštane bojice, a potom počnite sa crtanjem.

Oni koji znaju da crtaju mogu to da urade slobodnom rukom, a ostali neka zalepe neki od uzoraka koji će da precrtaju na unutrašnjoj strani. Jednaku pažnju posvetite i eksterijerima kako biste prolaznicima kao i gostima najavili da se kod vas priprema idilična praznična atmosfera.

POZOVITE

+381 11 751 00 65

+381 11 630 23 22

+381 63 27 22 77

promaxteam2006@gmail.com

office@promaxteam.rs

Milice Srpkinje 13, Beograd

 

O NAMA

Od 2006. godine se bavimo proizvodnjom, prodajom i montažom stolarije. Krajnji cilj nam je zadovoljan klijent i to je nešto što pokreće ovu firmu.