VELUX Krovni prozori

VELUX akcija 2023
VELUX akcija 2023
VELUX standard
VELUX Standard
VELUX Standard serija nudi kupcima pristupačne prozore bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Ova serija nudi bitne funkcionalnosti i nudi najširu ponudu do sada – odaberite gornje ili donje upravljanje, drveni ili prozor bez dodatnog održavanja, izbor je vaš.
VELUX standard plus
VELUX Standard Plus

VELUX Standard Plus serija je za vlasnike stambenog prostora u potkrovlju, bilo kuće ili stana koji žele da investiraju u visoku energetsku efikasnost i komfor.

To podrazumeva izuzetno efikasno trostruko staklo koje olakšava da dom održite toplim čak i tokom najhladnijih zimskih dana. Možete odabrati gornje ili donje upravljanje po želji.

VELUX premium
VELUX Premium
VELUX Premium serija pomaže vlasnicima potkrovlja da dobiju luksuz i praktičnost sa ekskluzivnim dizajnom i više svetlosti. Automatizacija doma, plus komfor i sigurnost su prednosti koje ima.

Svi VELUX prozori na elektro i solarno upravljanje su kompatibilni sa VELUX ACTIVE kontrolom klime.
VELUX mrežice i spoljne roletne
VELUX mrežice i spoljne roletne

Spoljne roletne i mrežice za zaštitu od toplote

Širok spektar spoljašnjih roletni i mrežica za zaštitu od toplote pomoći će vam da zaštitite svoj dom od pregrevanja, tako da i tokom sunčanih dana možete uživati u prijatnoj temperaturi vašeg doma.

Postoje tri osnovna modela:

  • Spoljašnje Alu roletne – najbolja zaštita od toplote i sunca, potpuno zamračenje, bolja izolacija, zaštita od provale, na elektro ili solarni pogon
  • Spoljašnje Soft roletne – efikasna zaštita od toplote sa zamračenjem, čvrsta i izdrživa tkanina, dostupno u varijanti na solarni pogon sa opcijom daljinskog upravljanja
  • Spoljne mrežice – efikasna kontrola toplote bez ometanja pogleda, proziran mrežasti materijal, dostupne sa ručnim upravljanjem, kao i na elektro ili solarni pogon sa opcijama daljinskog upravljanja.
VELUX prozori za ravne krovove
VELUX prozori za ravne krovove

VELUX prozori za ravne krovove

Nudimo kompletan asortiman prozora za ravne krovove koji zadovoljavaju najrazličitije potrebe, kako u stambenim tako i u industrijskim objektima.

Ovo nije samo novi prozor za ravne krovove – ovo je budućnost prozora za ravne krovove.

Kombinovana rešenja

VELUX u svojojponudi ima različitakombinovanarešenja koja omogućavajuvišesvetlosti, boljikomforkao i funkcionalnostpostojećegprostora.

VELUX krovne kućice – potpuno novi sistem opšivki koji sadrži sve potrebne delove za ugradnju. Krovna kućica stvara izbočinu sa kojom dobijate više prostora, odličan pogled, a dostupno je u kombinacijama sa više prozora.

VELUX krovni balkon – pretvorite krovni prozor u balkon i uzivajte u svežem vazduhu bez napuštanja doma.

VELUX krovna terasa – ugrađuje se direktno u najniži deo krova. Rešenje uključuje krovne prozore sa donjim upravljanjem, vertikalni fasadni element sa bočnim vešanjem i tri fasadna elementa. Gornji prozori omogućavaju prostran pogled a vertikalni izlaz na krovnu terasu.
VELUX krovni prozori su visokokvalitetni krovni prozori i firma VELUX ih proizvodi i isporučuje preko 60 godina. Sa karakteristikama proizvoda koji su najboljeg kvaliteta, uživaćete idealnu kombinaciju sa mnogo dnevne svetlosti, svežeg vazduha i idealni estetski efekat i tako ćete stvoriti savršen ambijent za Vaš dom.
VELUX kompletna rešenja štede Vaše vreme, a pritom ne morate brinuti o tome da li ste nešto zaboravili. Svako VELUX kompletno rešenje sadrži sve proizvode koji su vam potrebni da biste maksimalno uživali u svom prostoru - krovni prozor, opšivku, termo i hidroizolacioni set, zaštitu od sunca i toplote.

Naš cilj je da Vam ponudimo prozore koji imaju izvanrednu energetsku efikasnost. Verujemo da je ovo najbolje prikazano energetskim balansom prozora. Energetski balans je razlika izmeŽđu solarnog dobitka i toplotnog gubitka.

POZOVITE

+381 11 751 00 65

+381 11 630 23 22

+381 63 27 22 77

promaxteam2006@gmail.com

office@promaxteam.rs

Milice Srpkinje 13, Beograd

 

O NAMA

Od 2006. godine se bavimo proizvodnjom, prodajom i montažom stolarije. Krajnji cilj nam je zadovoljan klijent i to je nešto što pokreće ovu firmu.